Ngarep > Produk > Kemasan sing lestari > 100% Kemasan Bisa Daur Ulang

100% Kemasan Bisa Daur Ulang Produsen

Foshan RJ Techtronic Packaging Co., Ltd, produsen terkemuka ing Canton of China sing nyedhiyakake kabeh jinis Kemasan Daur Ulang 100% rega murah. Kita duwe pengalaman 18 taun ing manufaktur loro-lorone ngatur grosir 100% kemasan Daur Ulang lan Simpenan 100% kemasan Daur Ulang. RJ Techtronic dilengkapi telung mesin cetak, telung mesin laminating lan 15 mesin nggawe kantong. Sampel gratis 100% Kemasan Daur Ulang kasedhiya. Kemasan sing bisa didaur ulang 100% utamane digunakake kanggo ngemas kopi, panganan cemilan, panganan beku, produk saben dina, produk kimia, lsp.

Kanggo nanggepi perlindungan lingkungan, kita minangka pangembang lan pabrikan paling awal 100% kemasan sing bisa didaur ulang lan kemasan sing bisa didaur ulang ing China, lan wis entuk sertifikat sing bisa didaur ulang lan kompos sing sah sacara internasional. 100% Packaging Recyclable duwe rong jinis material- PE recyclable lan PP recyclable, loro mau bisa ing alangi dhuwur, lan kabeh wangun tas bisa digawe kalebu kantong spout, tas ngisor flat lan tas gusset sisih.
 
Ing pass 14 taun, garis produksi kita kanggo nggawe 100% Recyclable Packaging wis tambah kanggo telung baris produksi saka siji, lan karyawan kita tambah kanggo 150 saka 15, kita bisa mbukak mesin kanggo nggawe 100% Recyclable Packaging 24 dina. Pabrik kita duwe area luwih saka 30.000 meter persegi, saiki pabrik kita wis dilengkapi telung set mesin cetak kacepetan dhuwur 10-werna, siji mesin cetak digital HP, 3 mesin laminasi kacepetan dhuwur kalebu mesin laminasi gratis pelarut, 4 mesin slitting. lan 15 set kantong multifungsi / mesin nggawe tas. Kapasitas produksi taunan ngluwihi 3000 Ton, lan dodolan taunan perusahaan kita wis tambah paling sethithik 20% saben taun, sing dadi keajaiban ing industri kemasan. Saka dodolan taunan awal kurang saka 1.6 Yuta Dolar AS nganti saiki 20 Yuta Dolar AS, kita wis dadi salah sawijining pemasok utama ing manufaktur Kemasan Daur Ulang 100% ing China. Welcome kanca lan pelanggan saka ngarep lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik kita lan kerjo bareng karo kita kanggo 100% Recyclable Packaging, ngarep-arep kita bisa menang pindho.
Kanthong cetak Digital paling anyar sing adol duwe kualitas dhuwur lan populer karo wong sing pengin entuk komoditas sing maju lan fashion. kita uga duwe produk saham sing disesuaikan lan apik. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku produk murah saka kita. Anget Welcome kanca lan pelanggan saka ngarep lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik kita lan kerjo bareng karo kita, pangarep-arep kita bisa njaluk pindho-menang.


View as  
 
<1>
Tuku 100% Kemasan Bisa Daur Ulang saka pabrik Rijing Techtronic sing dadi salah sawijining produsen lan pemasok 100% Kemasan Bisa Daur Ulang terkemuka ing china.Produk kita duwe merek dhewe lan duwe sertifikasi CE lan FDA. Yen sampeyan pengin entuk produk rega murah kanthi paling anyar, lingkungan, sampeyan bisa borong lan akeh. Produk kita ora mung nyedhiyakake sampel gratis, nanging uga nyedhiyakake dhaptar rega lan kuotasi. Yen aku pengin grosir, apa rega sing bakal diwenehake? Yen jumlah grosir gedhe, kita bisa nyedhiyani sampeyan karo rega murah. Produk adol paling anyar duwe kualitas dhuwur lan populer karo wong sing pengin entuk komoditas sing maju lan fashion. kita uga duwe produk saham sing disesuaikan lan apik. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku produk murah saka kita. Welcome kanca lan pelanggan saka ngarep lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik kita lan kerjo bareng karo kita, pangarep-arep kita bisa njaluk pindho-menang.