Ngarep > Babagan awake dhewe >Profil Perusahaan

Profil Perusahaan

Foshan Rijing Techtronic Packaging Material Co., Ltd didegaké ing taun 2008, dumunung ing kutha Foshan, Provinsi Guangdong, China. Ing pass 14 taun, garis produksi kita wis tambah kanggo telung baris produksi saka siji, lan karyawan kita tambah kanggo 150 saka 15. Pabrik kita duwe area luwih saka 30.000 meter persegi, saiki pabrik kita wis dilengkapi karo telung set 10-werna. mesin printing kacepetan dhuwur, siji mesin digital printing HP, 3 mesin laminasi kacepetan dhuwur kalebu solvent free mesin laminate, 4 mesin slitting lan 15 set multifunctional kantong / mesin nggawe tas. Kapasitas produksi taunan ngluwihi 3000 Ton, lan dodolan taunan perusahaan kita wis tambah paling sethithik 20% saben taun, sing dadi keajaiban ing industri kemasan. Saka dodolan taunan awal kurang saka 1.6 Yuta Dolar AS nganti saiki 20 Yuta Dolar AS, kita wis dadi salah sawijining perusahaan utama ing industri kemasan.

Perusahaan kita nyedhiyakake kemasan fleksibel kanggo ngemas kopi, panganan cemilan, omben-omben, permen, pasokan pembersih rumah tangga, panganan beku, produk saben dina, produk kimia lan liya-liyane. Produk utama kalebu film roll stock, tas ngisor warata, kantong ngadeg munggah, tas gusset, kantong ngadeg karo spout, tas warung karo tutup siji-cara, film sealing gampang luh, film alangi dhuwur, kantong vakum, kantong karo zipper, kantong retort, tas vakum, kantong anti-statis, label lan stiker lan puluhan struktur liyane, macem-macem tujuan kanggo kabeh jinis produk kemasan lan bahan kemasan. Bahan mentah sing digunakake yaiku disetujoni FDA lan EU, lan perusahaan kita wis entuk sertifikat ISO lan BRC.

Produk kita diekspor menyang luwih saka 20 negara, kalebu Amerika Serikat, Kanada, Inggris, Jerman, Walanda, Kanada, Jepang, Korea Selatan, Timur Tengah, Rwanda. Kita dipercaya dening pelanggan kanggo kualitas dhuwur, rega cukup, teknologi canggih lan layanan banget. Lan kita nganggep iki minangka tenaga pendorong kanggo nerusake produksi produk kemasan plastik lan bahan kemasan. Kita duwe pengalaman sugih 14 taun nyedhiyakake solusi kemasan profesional




Perusahaan kita nyedhiyakake kemasan fleksibel kanggo ngemas kopi, panganan cemilan, panganan beku, produk saben dina, produk kimia lan liya-liyane. Produk utama kalebu film gulungan, tas ngisor warata, kantong ngadeg, tas gusset, kantong retort, tas vakum, lan liya-liyane, luwih saka telung puluh struktur materi sing beda kanggo tujuan pengepakan sing beda.