Ngarep > Produk > Kemasan Fleksibel > Kantong Anti-statis

Kantong Anti-statis Produsen

Foshan Rijing (RJ) Techtronic Packaging Materials Co., Ltd. didegaké ing 2003. Kita wis setya marang supplier Kantong Anti-statis sajrone 18 taun. Kita minangka produsen lan pemasok Kantong Anti-statis sing spesialisasine kanggo nggawe kemasan fleksibel kayata Kantong Anti-statis. Kita nggawe departemen riset lan pangembangan ing 2013 lan duwe laboratorium dhewe. Foshan Rijing Technology Packaging Materials Co., Ltd. minangka koleksi konsultasi Kantong Anti-statis, desain, kustomisasi, penjualan, lan layanan ing salah sawijining perusahaan produksi kemasan plastik fleksibel. Minangka pabrik Kantong Anti-statis Kustomisasi, produk kita akeh digunakake ing panganan, farmasi, kimia lan industri liyane, kanthi kehadiran global.

Biasane tas plastik umum sing digunakake umume digawe saka bahan insulasi, lan tas sing ngemot piranti sensitif digawe saka bahan anti-statis ing desain, umume disebut Kantong Anti-statis, uga bisa diarani Kantong Anti-statis kanggo shielding, abu-abu perak. Kantong Anti-statis transparan, Kantong Anti-statis kanthi tahan lembab. Kantong anti-statis digawe saka kinerja produk komposit, digunakake ing kabeh jinis papan PC, papan utama komputer, kertu swara, kertu grafis, kertu jaringan lan kemasan produk elektronik berteknologi tinggi sing sensitif elektrostatik. Bahan kemasan Kantong Anti-statis digawe saka bahan multilayer kanthi lapisan komposit, lapisan njero yaiku lapisan penyegelan panas, kekuatan sealing kaping pindho luwih dhuwur tinimbang kekuatan sealing materi umum; Lapisan tengah minangka lapisan mekanik kekuatan dhuwur kanthi fungsi mekanik sing apik banget. Lapisan njaba konduktif. Materi kasebut kompatibel karo produk kimia sing gegandhengan, nduweni kinerja sing apik, lan ora bakal reaksi karo paket sajrone proses pengepakan lan panyimpenan, saengga bisa langsung digunakake kanggo kemasan kontak produk sing gegandhengan.

Kantong Anti-statis kita diprodhuksi kanthi ukuran, warna sing unik kanggo nyukupi kabutuhan unik produk sampeyan. Sawise dodolan, kita bakal terus nglacak umpan balik kualitas. Kantong Anti-statis kita diekspor menyang saindenging jagad, kalebu Amerika Serikat, Eropa lan Australia. Kita uga wis entuk sertifikat BRC, sertifikat ISO, lan sertifikat kompos. Kantong statis sing diprodhuksi duwe kualitas apik lan nyukupi kabutuhan pelanggan. Sampel gratis Kantong Anti-statis kasedhiya.


View as  
 
<1>
Tuku Kantong Anti-statis saka pabrik Rijing Techtronic sing dadi salah sawijining produsen lan pemasok Kantong Anti-statis terkemuka ing china.Produk kita duwe merek dhewe lan duwe sertifikasi CE lan FDA. Yen sampeyan pengin entuk produk rega murah kanthi paling anyar, lingkungan, sampeyan bisa borong lan akeh. Produk kita ora mung nyedhiyakake sampel gratis, nanging uga nyedhiyakake dhaptar rega lan kuotasi. Yen aku pengin grosir, apa rega sing bakal diwenehake? Yen jumlah grosir gedhe, kita bisa nyedhiyani sampeyan karo rega murah. Produk adol paling anyar duwe kualitas dhuwur lan populer karo wong sing pengin entuk komoditas sing maju lan fashion. kita uga duwe produk saham sing disesuaikan lan apik. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku produk murah saka kita. Welcome kanca lan pelanggan saka ngarep lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik kita lan kerjo bareng karo kita, pangarep-arep kita bisa njaluk pindho-menang.