Ngarep > Produk > Kemasan sing lestari > Kemasan Fleksibel Kompos

Kemasan Fleksibel Kompos Produsen

Foshan RJ Techtronic Packaging Co., Ltd, produsen terkemuka ing Kanton China sing nyedhiyakake kabeh jinis Kemasan Fleksibel Kompos sing apik. Kita nggawe loro-lorone kustomisasi Kemasan Fleksibel Kompos lan Kemasan Fleksibel Kompos. RJ Techtronic dilengkapi telung mesin cetak, telung mesin laminating lan 15 mesin nggawe kantong. Sampel Gratis Kemasan Fleksibel Kompos kasedhiya. Kemasan Fleksibel Kompos Lingkungan digunakake kanggo ngemas kopi, panganan cemilan, panganan beku, produk saben dina, produk kimia, lan sapiturute.

Kanggo nanggepi perlindungan lingkungan, kita minangka pangembang lan pabrikan paling awal saka Kemasan Fleksibel Kompos ing China, lan wis entuk sertifikat sing bisa didaur ulang lan kompos sing sah sacara internasional. Struktur Kemasan Fleksibel Compostable biasane (halangan sing luwih dhuwur) kraft / PLA, PLA / PLA, PLA / KRAFT / PLA, NK / NKE, kita bisa milih nggunakake bahan penghalang dhuwur, lan kabeh bentuk tas bisa digawe kalebu flat. tas ngisor lan tas gusset sisih lan ngadeg munggah kantong.
 
Kita duwe pengalaman sugih 14 taun nyedhiyakake solusi kemasan profesional lan sambutan sing apik kanggo tuku Kemasan Fleksibel Kompos saka pabrik kita - Rijing Techtronic. Produk adol paling anyar duwe kualitas dhuwur lan populer karo wong sing pengin entuk komoditas sing maju lan fashion. Kita uga duwe produk saham sing disesuaikan lan apik. Sampel gratis kasedhiya lan MOQ bakal kurang saka 500pcs, 90% produk kita diekspor menyang AS, Kanada, Australia lan Eropa lan ana pemeriksaan lengkap kanggo kabeh produk Kemasan Fleksibel Kompos iki.



View as  
 
<1>
Tuku Kemasan Fleksibel Kompos saka pabrik Rijing Techtronic sing dadi salah sawijining produsen lan pemasok Kemasan Fleksibel Kompos terkemuka ing china.Produk kita duwe merek dhewe lan duwe sertifikasi CE lan FDA. Yen sampeyan pengin entuk produk rega murah kanthi paling anyar, lingkungan, sampeyan bisa borong lan akeh. Produk kita ora mung nyedhiyakake sampel gratis, nanging uga nyedhiyakake dhaptar rega lan kuotasi. Yen aku pengin grosir, apa rega sing bakal diwenehake? Yen jumlah grosir gedhe, kita bisa nyedhiyani sampeyan karo rega murah. Produk adol paling anyar duwe kualitas dhuwur lan populer karo wong sing pengin entuk komoditas sing maju lan fashion. kita uga duwe produk saham sing disesuaikan lan apik. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku produk murah saka kita. Welcome kanca lan pelanggan saka ngarep lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik kita lan kerjo bareng karo kita, pangarep-arep kita bisa njaluk pindho-menang.