Ngarep > Produk > Kemasan Fleksibel > Kanthong Flat Bottom > Kantong Teh Ngisor Datar Kanthi Katup
Kantong Teh Ngisor Datar Kanthi Katup
  • Kantong Teh Ngisor Datar Kanthi KatupKantong Teh Ngisor Datar Kanthi Katup
  • Kantong Teh Ngisor Datar Kanthi KatupKantong Teh Ngisor Datar Kanthi Katup
  • Kantong Teh Ngisor Datar Kanthi KatupKantong Teh Ngisor Datar Kanthi Katup
  • Kantong Teh Ngisor Datar Kanthi KatupKantong Teh Ngisor Datar Kanthi Katup

Kantong Teh Ngisor Datar Kanthi Katup

RJ PACK wis khusus ing kantong kemasan luwih saka 13 taun, bisa nyedhiyakake akeh Kantong Teh Flat Bottom Kanthi Katup. Kantong Teh Flat Bottom Kanthi Katup bisa nyedhiyakake lingkungan sing apik kanggo panyimpenan teh. Kualitas teh gampang kena pengaruh kelembapan udara, sinar ultraviolet, lan liya-liyane, bahan penghalang sing dhuwur bisa ngisolasi faktor sing mengaruhi kualitas tèh, supaya tèh bisa disimpen luwih apik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kantong Teh Ngisor Datar Kanthi Katup

 

Kantong Teh Flat Bottom Kanthi Katup bisa nyedhiyakake lingkungan sing apik kanggo panyimpenan teh. Kualitas teh gampang kena pengaruh kelembapan udara, sinar ultraviolet, lan liya-liyane, bahan penghalang sing dhuwur bisa ngisolasi faktor sing mengaruhi kualitas teh, supaya tèh bisa disimpen luwih apik.

 

1.Flat Bottom Teh Kantong Kanthi Katup Pambuka

 

Kantong Teh Flat Bottom Kanthi Katup minangka salah sawijining kantong sing paling populer kanggo ngemas teh. Padha bisa nyedhiyani konsumen karo pasar fitur loropaken, kayata tutup, zipper, luh kedudukan lan bolongan gantung kang nggawe kantong ketemu macem-macem kabutuhan.

 

2. Parameter Produk (Spesifikasi)


Item

Kanthong Kopi Flat Bottom Kanthi Katup

Ukuran & ketebalan

Customized, saka 0.5oz kanggo 30kgs

Tipe katup

Katup WIPF / katup China

Bahan

PET, PA, PE, BOPP, CPP, VMPET, Foil etc. Kabeh Ing bahan pangan lan tundhuk karo standar EU lan FDA.

Kontrol kualitas

Peralatan Lanjut lan Tim QC sing berpengalaman bakal mriksa materi, produk setengah rampung lan rampung kanthi ketat ing saben langkah sadurunge dikirim

 


3. Kantong Teh Ngisor Flat Kanthi Fitur Katup Lan Aplikasi


1). Bahan Safety Food Grade (disetujoni FDA lan EU) & Printing Sampurna

2). Apik kanggo nyegah bocor, Anti Kelembapan sing apik banget

3). Nyegel sing kuat ing ngisor & tahan tahan zipper tekan

4). Pernis tutul kertas

5). Kantong Teh Flat Bottom Kanthi Katup digunakake kanggo ngemas cemilan, panganan kewan, kopi, teh, bumbu, beras dll

 

4. Flat Bottom Teh Kantong Kanthi Katup Details


Ana 5 panel - ngarep, mburi, gusset kiwa. gusset tengen lan gusset ngisor

Press-on Zipper gampang dibukak lan ditutup.

 

5. Flat Bottom Teh Kantong Kanthi Valve Kualifikasi

Bahan sing digunakake yaiku disetujoni FDA lan EU, lan pabrik kita wis entuk sertifikat BRC lan ISO.

 

6. Ngirim, Ngirim Lan Nglayani Kantong Teh Ngisor Datar Kanthi Katup


Wektu timbal njupuk kira-kira 10-20 dina kerja, lan wektu transportasi dikira miturut wilayah sing beda-beda. Kabeh barang bakal duwe pengawasan lengkap sadurunge dikirim metu.

1). Miturut Express (3-5 dina apa), cocok kanggo Wektu Urgent lan Quantity Cilik.

2). Miturut Laut (15-30 dina), cocok kanggo Produksi Massal biasa.

3). Miturut Air (5-7 dina), saka Bandara menyang Bandara.

 

7. FAQ

 

1. Suwene wektu pangiriman sampeyan?

Aku bakal njupuk 20 - 40 dina miturut jumlah pesenan Kantong Teh Flat Bottom Kanthi Katup

 

2. Apa sertifikat sampeyan duwe?

Kita duwe BRC, HACCP, SGS lan ISO. Lan kita duwe sertifikat sing bisa didaur ulang lan kompos kanggo Kantong Teh Flat Bottom Lingkungan Kanthi Katup uga.


3. Pira taun perusahaan sampeyan didegake?

Perusahaan kita diadegake ing taun 2003

 

4 Apa MOQ sampeyan

10.000 pcs kanggo kantong lan 200g kanggo film

 

5 Apa sampeyan duwe kantor ing luar negeri?

Ora, kita pabrik ing China lan kita ora duwe kantor ing jaban rangkah

 

6 Apa sampeyan pabrik lan sampeyan bisa menehi solusi kemasan?

Ya, kita minangka pabrik berpengalaman sing meh 20 taun. Kita duwe pengalaman sing sugih ing nyedhiyakake solusi kemasan kanggo produk sampeyan.

 

7 Apa produk utama sampeyan?

Produk kita kalebu kantong ngadeg, tas gusset, Kantong Flat Bottom, tas segel sisih 2/3, kantong spout lan film saham roll, lan liya-liyane.


8. video


Panas Tags: Kantong Teh Ngisor Datar Kanthi Katup, Produsen, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Merek, Digawe ing China, China, Rega, Daftar Harga, Kutipan, CE, FDA, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Massal, Murah, Diskon, Rega Mudhun, Fashion, Paling Anyar, Berkualitas, Lanjut, Adol Paling Anyar, Apik, Lingkungan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.