Ngarep > Produk > Kemasan Fleksibel > Kanthong Datar

Kanthong Datar Produsen

Foshan Rijing Techtronic Packaging Material Co., Ltd minangka produsen terkemuka sing ngasilake Flat Pouch ing China. Kita wis setya nggawe Flat Pouch sajrone 14 taun. We spesialis ing Manufaktur loro ngatur Grosir Kanthong Flat lan Simpenan Kanthong Flat. RJ Techtronic duwe papat jalur produksi kanggo nyukupi kabutuhan produksi massal. Sugeng rawuh kanggo ngirim pitakon lan tuku Flat Pouch saka kita.

Flat Pouch uga disebut kantong bantal, minangka solusi sampurna kanggo kemasan sing efisien lan ekonomis, yaiku pilihan sing apik kanggo ngemas kopi, teh, campuran bubuk, lan cemilan sing luwih cilik. Flat Pouch minangka produk ijo, angel lan awet, bisa digunakake maneh, bisa dicithak pariwara, tandha pengiriman, bisa digunakake minangka tas kesegaran kulkas, wektu panggunaan sing dawa. Dibandhingake karo cara pengepakan biasa, nyuda spasi sing dikuwasani dening artikel. Lan duwe kaluwihan saka Kelembapan-bukti, dustproof lan bakteri-bukti, kang nemen nyuda kamungkinan saka mundhut disebabake sawetara kacilakan. Kantong Flat kita cocok kanggo kopi, teh, kacang, uyah mandi lan produk pangan utawa non-pangan liyane.
 
Pabrik kita kalebu area luwih saka 30.000 meter persegi lan dirancang lan dibangun miturut standar pabrik internasional kanggo entuk lingkungan sing resik, sehat lan aman. Kapasitas produksi taunan ngluwihi 3.000 ton, kanthi luwih saka 150 karyawan. Bahan mentah kita tekan standar FDA lan EU. Kita uga entuk sertifikat BRC, ISO, saben kantong Flat nganti standar kualitas. 90% produk kita diekspor menyang kabeh ndonya, kalebu Amerika Serikat, Eropa lan Australia lan sapiturute Kualitas sing paling penting, kita duwe pengawasan patroli sajrone produksi lan inspeksi lengkap nalika produksi rampung.

Tuku Kantong Flat saka pabrik Rijing Techtronic yaiku salah sawijining produsen lan pemasok Kantong Flat ing China. Produk kita duwe merek dhewe lan Kita wis entuk sertifikat BRC, ISO lan kompos. Yen sampeyan pengin njaluk produk rega murah karo Newest, lingkungan, sampeyan bisa Grosir lan akeh. Produk kita ora mung nyedhiyakake sampel gratis, nanging uga nyedhiyakake dhaptar rega lan kutipan. Yen aku arep borong, apa rega bakal menehi kula? Yen jumlah grosir gedhe, kita bisa nyedhiyani sampeyan karo rega murah. Produk adol paling anyar duwe kualitas dhuwur lan populer karo wong sing pengin entuk komoditas sing maju lan fashion. kita uga duwe produk saham sing disesuaikan lan apik. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku produk murah saka kita. Anget Welcome kanca lan pelanggan saka ngarep lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik kita lan kerjo bareng karo kita, pangarep-arep kita bisa njaluk pindho-menang.

View as  
 
<1>
Tuku Kanthong Datar saka pabrik Rijing Techtronic sing dadi salah sawijining produsen lan pemasok Kanthong Datar terkemuka ing china.Produk kita duwe merek dhewe lan duwe sertifikasi CE lan FDA. Yen sampeyan pengin entuk produk rega murah kanthi paling anyar, lingkungan, sampeyan bisa borong lan akeh. Produk kita ora mung nyedhiyakake sampel gratis, nanging uga nyedhiyakake dhaptar rega lan kuotasi. Yen aku pengin grosir, apa rega sing bakal diwenehake? Yen jumlah grosir gedhe, kita bisa nyedhiyani sampeyan karo rega murah. Produk adol paling anyar duwe kualitas dhuwur lan populer karo wong sing pengin entuk komoditas sing maju lan fashion. kita uga duwe produk saham sing disesuaikan lan apik. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku produk murah saka kita. Welcome kanca lan pelanggan saka ngarep lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik kita lan kerjo bareng karo kita, pangarep-arep kita bisa njaluk pindho-menang.