Ngarep > Produk > Kemasan Fleksibel > Gusset kantong

Gusset kantong Produsen

Foshan Rijing Techtronic Packaging Material Co., Ltd. dumunung ing Provinsi Guangdong, diadegaké ing taun 2003. Kita wis setya nggawe Gusset Pouch sajrone 18 taun. We spesialis ing Manufaktur loro ngatur Grosir Gusset Pouch lan Simpenan Gusset Pouch. RJ Techtronic duwe papat jalur produksi kanggo nyukupi kabutuhan produksi massal. Kita uga duwe akeh peralatan uji coba profesional, kayata: Penguji Tensile, Penguji segel Panas, Penguji Koefisien gesekan, Penguji Kompresi, Kromatografi Gas lan Penguji Kebocoran kanggo njamin kualitas dhuwur saben Gusset Pouch. Sugeng rawuh kanggo ngirim pitakon lan tuku Gusset Pouch saka kita.

Gusset Pouch nduweni mandhiri sing apik kanggo tampilan lan presentasi maksimal. Kanggo kantong Gusset tanpa zipper sing bisa ditarik maneh, kita bisa nyelehake dasi timah adesif ing tas kanggo penak. Nduwe printing gravure sing Vivid lan padhang, nganti 10 warna. Kanthong Gusset uga bisa nambah zipper sing bisa ditutup maneh lan mbukak bola-bali, kanthi alangan sing apik, gampang dibukak, ora sampah produk, sawetara suhu sealing panas, kekuatan komposit sing apik, ora gampang pecah tas, nyuda mundhut pelanggan. Kanthong Gusset nduweni kaluwihan iki: tingkat dhuwur saka alangi, permeate oksigen permeate Kelembapan punika Ultra-kurang, Kelembapan bukti, antifouling, radiation lan korupsi-bukti, kinerja mechanical kuwat, katon padhang lan praktis, non-beracun, tasteless kasepakatan karo standar nasional.

Ing pass 14 taun, garis produksi kita wis tambah kanggo telung baris produksi saka siji, lan karyawan kita tambah kanggo 150 saka 15. Pabrik kita duwe area luwih saka 30.000 meter persegi. Kapasitas produksi taunan ngluwihi 3.000 ton, kanthi luwih saka 150 karyawan. Bahan mentah kita tekan standar FDA lan EU. Kita uga wis entuk BRC, sertifikat ISO, saben kantong Gusset nganti standar kualitas. 90% produk kita diekspor menyang kabeh ndonya, kalebu Amerika Serikat, Eropa lan Australia lan sapiturute Kualitas sing paling penting, kita duwe pengawasan patroli sajrone produksi lan inspeksi lengkap nalika produksi rampung.

Gusset Pouch digawe ing china, kabeh Gusset Pouch duwe merek dhewe lan duwe sertifikasi BRC lan ISO, bahan mentah sing digunakake disetujoni FDA lan EU. Yen sampeyan pengin njaluk produk rega murah karo Newest, lingkungan, sampeyan bisa Grosir lan akeh. Kita ora mung nyedhiyakake sampel gratis, nanging uga nyedhiyakake dhaptar rega lan kutipan. Yen aku arep borong, apa rega bakal menehi kula? Yen jumlah grosir gedhe, kita bisa nyedhiyani sampeyan rega murah. Produk adol paling anyar duwe kualitas dhuwur lan populer karo wong sing pengin entuk komoditas sing maju lan fashion. Kita uga duwe saham Gusset Pouch sing disesuaikan lan apik. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku produk murah saka kita. Welcome kanca lan pelanggan saka ngarep lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik kita lan kerjo bareng karo kita, pangarep-arep kita bisa njaluk pindho-menang.

View as  
 
<1>
Tuku Gusset kantong saka pabrik Rijing Techtronic sing dadi salah sawijining produsen lan pemasok Gusset kantong terkemuka ing china.Produk kita duwe merek dhewe lan duwe sertifikasi CE lan FDA. Yen sampeyan pengin entuk produk rega murah kanthi paling anyar, lingkungan, sampeyan bisa borong lan akeh. Produk kita ora mung nyedhiyakake sampel gratis, nanging uga nyedhiyakake dhaptar rega lan kuotasi. Yen aku pengin grosir, apa rega sing bakal diwenehake? Yen jumlah grosir gedhe, kita bisa nyedhiyani sampeyan karo rega murah. Produk adol paling anyar duwe kualitas dhuwur lan populer karo wong sing pengin entuk komoditas sing maju lan fashion. kita uga duwe produk saham sing disesuaikan lan apik. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku produk murah saka kita. Welcome kanca lan pelanggan saka ngarep lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik kita lan kerjo bareng karo kita, pangarep-arep kita bisa njaluk pindho-menang.