Ngarep > Produk > Kemasan Fleksibel > Stand Up Pouch > Kraft Ngadeg Kantong Kanthi Jendhela
Kraft Ngadeg Kantong Kanthi Jendhela
  • Kraft Ngadeg Kantong Kanthi JendhelaKraft Ngadeg Kantong Kanthi Jendhela
  • Kraft Ngadeg Kantong Kanthi JendhelaKraft Ngadeg Kantong Kanthi Jendhela
  • Kraft Ngadeg Kantong Kanthi JendhelaKraft Ngadeg Kantong Kanthi Jendhela
  • Kraft Ngadeg Kantong Kanthi JendhelaKraft Ngadeg Kantong Kanthi Jendhela
  • Kraft Ngadeg Kantong Kanthi JendhelaKraft Ngadeg Kantong Kanthi Jendhela
  • Kraft Ngadeg Kantong Kanthi JendhelaKraft Ngadeg Kantong Kanthi Jendhela

Kraft Ngadeg Kantong Kanthi Jendhela

Kanggo 14 taun ing industri kemasan fleksibel, RJ PACK duwe spesialisasi ing manufaktur Kraft Stand Up Pouch kanthi Jendela kanthi kualitas dhuwur. Kraft Stand Up Pouch With Window kasedhiya kanthi jendela tampilan sing cetha lan dibangun kanthi segel zip sing kedap udara. Deleng RJ PACK kanggo nyedhiyakake keahlian teknis sing bisa diakses, layanan sing ora bisa ditandingi, linuwih, lan produk kemasan fleksibel sing dipercaya sing bisa sampeyan andalake.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kraft Ngadeg Kantong Kanthi Jendhela

 

1. Pengenalan produk

 

Kraft Stand Up Pouch With Window duwe konstruksi telung lapisan sing kalebu Kraft Paper / PET / LLDPE kanthi total udakara 120 lan ditambah karo karakteristik penghalang alami PET lan LLDPE, njamin produk sampeyan bakal dilindhungi ing lingkungan sing kenceng. Penutupan zip lan notches luh kasedhiya ing saben kantong ngadeg iki menehi fitur resealable sing minangka alat marketing sing terkenal, dene tambahan kertas kraft menyang laminate menehi kantong ngadeg iki katon alami sing dadi penting kanggo akeh pelanggan. ing pasar saiki. Desain jendhela sing cetha menehi pelanggan kemampuan kanggo ndeleng produk sing dikemas sadurunge tuku.

 

2. Parameter Produk (Spesifikasi)


Item

Kraft Ngadeg Kantong Kanthi Jendhela

Ukuran & ketebalan

Customized, saka 0.5oz kanggo 30kgs

werna

Nganti 10 werna

Material

PET, AL, VMPET, PE, PA, BOPP, CPP lsp. Kabeh Ing bahan pangan lan tundhuk karo standar EU lan FDA.

Kontrol kualitas

Peralatan Lanjut lan Tim QC sing berpengalaman bakal mriksa materi, produk setengah rampung lan rampung kanthi ketat ing saben langkah sadurunge dikirim

 

3. Kraft Ngadeg Kantong Kanthi Fitur Window lan Aplikasi


Bahan Ramah Lingkungan lan Awet

Tampilan rak apik.

Nduwe jendhela sing cetha kanggo ndeleng produk ing njero

Oksigen lan kelembapan sing apik banget

Panas sealable

Pangenalan Merek Kuwat Sampurna kanggo kemasan kopi, teh, kacang, cemilan lsp

Nyedhiyakake perlindungan saka oksigen, kelembapan, lan hama

 

4. Kraft Ngadeg Kantong Kanthi Rincian Window


 

Yen sampeyan pengin ngatur produk iki karo desain kasedhiya, kirim email menyang [email protected] kanggo nampa penawaran gratis. Mangga wenehi katrangan / jeneng barang, ukuran (yen ana), lan jumlah sing pengin sampeyan tuku.

 

5. Kraft Stand Up Kantong Kanthi Kualifikasi Window


Bahan sing digunakake yaiku disetujoni FDA lan EU, lan pabrik kita wis entuk sertifikat BRC lan ISO.

 

6. Ngirim, Ngirim Lan Nglayani Kantong Ngadeg Kraft Kanthi Jendela


Wektu timbal njupuk kira-kira 10-20 dina kerja, lan wektu transportasi dikira miturut wilayah sing beda-beda. Kabeh barang bakal duwe pengawasan lengkap sadurunge dikirim metu.

1). Miturut Express (3-5 dina apa), cocok kanggo Wektu Urgent lan Quantity Cilik.

2). Miturut Laut (15-30 dina), cocok kanggo Produksi Massal biasa.

3). Miturut Air (5-7 dina), saka Bandara menyang Bandara.

 

7. FAQ

 

1. Suwene wektu pangiriman sampeyan?

Aku bakal njupuk 20 - 40 dina miturut jumlah pesenan Kraft Stand Up Pouch With Window

 

2. Apa sertifikat sampeyan duwe?

Kita duwe BRC, HACCP, SGS lan ISO. Lan kita duwe sertifikat sing bisa didaur ulang lan kompos kanggo kantong Kraft Stand Up Lingkungan iki uga.

3. Pira taun perusahaan sampeyan didegake?

Perusahaan kita diadegake ing taun 2003

 

4 Apa MOQ sampeyan

10.000 pcs kanggo kantong lan 200g kanggo film

 

5 Apa sampeyan duwe kantor ing luar negeri?

Ora, kita pabrik ing China lan kita ora duwe kantor ing jaban rangkah

 

6 Apa sampeyan pabrik lan sampeyan bisa menehi solusi kemasan?

Ya, kita minangka pabrik berpengalaman sing meh 20 taun. Kita duwe pengalaman sing sugih ing nyedhiyakake solusi kemasan kanggo produk sampeyan.

 

7 Apa produk utama sampeyan?

Produk kita kalebu kantong ngadeg, tas gusset, Kantong Flat Bottom, tas segel sisih 2/3, kantong spout lan film saham roll, lan liya-liyane.


8. video




Panas Tags: Kraft Stand Up Kantong Kanthi Jendela, Produsen, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Merk, Digawe ing China, China, Rega, Daftar Rega, Kutipan, CE, FDA, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Massal, Murah, Diskon, Rega Mudhun, Fashion, Paling Anyar, Berkualitas, Lanjut, Adol Paling Anyar, Apik, Lingkungan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.