Ngarep > Kabar > Kabar Perusahaan

Perayaan 10 Tahun RJ Pack

2022-03-18

Perayaan taunan kaping 10 dianakake tanggal 17 Desember 2021. Sawetara pelanggan lan pemasok diundang kanggo melu. Pesta perayaan taunan sukses lengkap.

Swara sepuluh taun kepungkur, RJ Pack kita wis tuwuh saka pabrik cilik nganti saiki dadi salah sawijining perusahaan terkemuka ing industri, kita ngasilake kemasan fleksibel kalebungadeg munggah kantong, kantong ngisor flat,PEKantong Kemasan sing Bisa Daur UlanglanKantong Kemasan Kraft Compostable.

Matur nuwun kanggo kabeh pelanggan terus dhukungan kanggo pabrik kita sajrone sepuluh taun kepungkur. Kita ora mung mitra bisnis, nanging uga kanca. Ing wusana mengeti sepuluh kita, muga-muga para pelanggan sing ditresnani luwih bisnis lan kasugihan, lan ngarep-arep supaya ing mangsa ngarep kita bakal kerja bareng kanggo nggawe dekade sabanjure sing mulya.