Ngarep > Kabar > Kabar Perusahaan

Rapat olahraga sing nyenengake RJ Pack

2022-03-18

Saben taun sadurunge preian Taun Anyar Cina, Rijing(RJ) Pack bakal nganakake rapat olahraga sing nyenengake ing perusahaan kita. Tanggal 27 Jan kita nganakake rapat olah raga, akeh olah raga, kalebu tarik tambang, tenis meja, badminton lan acara liyane. Kita ngarahake kanggo ningkatake kesehatan fisik lan mental karyawan lan bakal ana hadiah sing sugih miturut peringkat kompetisi, sing uga minangka salah sawijining kegiatan kesejahteraan karyawan.