Ngarep > Produk > Kemasan Fleksibel > Kantong Retort

Kantong Retort Produsen

Foshan Rijing (RJ) Technology Packaging Materials Co., Ltd. didegake ing taun 2003. Kita wis setya nggawe saham lan ngatur tas sajrone 18 taun. Produk utama kalebu film gulungan, tas ngisor warata, kantong ngadeg, tas gusset, kantong retort, tas vakum, lan liya-liyane, luwih saka telung puluh struktur materi sing beda kanggo tujuan pengepakan sing beda. RJ Techtronic dilengkapi telung mesin cetak, telung mesin laminating lan 15 mesin nggawe kantong. Sampel gratis Retort Pouch kasedhiya. Perusahaan kita setya karo macem-macem kantong kemasan lan gulungan sing digunakake kanggo ngemas kopi, panganan cemilan, panganan beku, produk saben dina, produk kimia, lan sapiturute. Kita nggawe departemen riset lan pangembangan ing taun 2013 lan duwe laboratorium dhewe.

Retort Pouch minangka paket panganan laminasi fleksibel sing bisa tahan pangolahan termal. Nduweni kauntungan kanggo nyedhiyakake stabilitas rak kaleng logam, ditambah karo tekstur lan nilai nutrisi sing ana gandhengane karo panganan beku. Tas retort bisa nolak nganti 135 ℃ (275 ℉) kondisi retort sing nyedhiyakake penghalang gas sing tipis nanging efektif. Retort Pouch bisa digunakake ing macem-macem panganan lan ombenan kanthi umur simpan sing unggul luwih saka 1 taun ing suhu kamar panganan sing dibungkus kantong retort kanthi sifat penghalang OTR lan WVTR sing dhuwur banget. Kajaba iku, ana akeh kaluwihan kanggo kantong retort, sing nduweni bobot entheng, karakteristik sing fleksibel, optimalisasi ruang rak, lan liya-liyane.
 
Pabrik kita kalebu area luwih saka 30.000 meter persegi lan dirancang lan dibangun miturut standar pabrik internasional kanggo entuk lingkungan sing resik, sehat lan aman. Kapasitas produksi taunan ngluwihi 3.000 ton, kanthi luwih saka 150 karyawan. Bahan mentah kita tekan standar FDA lan EU. Kita uga wis entuk sertifikat BRC, ISO lan Smeta. Kita wis entuk laporan SGS kanggo Retort Pouch. 90% produk kita diekspor menyang kabeh ndonya, kalebu Amerika Serikat, Eropa lan Australia lan sapiturute. Kualitas sing paling penting, kita duwe tes retort ing suhu sing dibutuhake sajrone produksi lan inspeksi lengkap nalika produksi rampung.

View as  
 
<1>
Tuku Kantong Retort saka pabrik Rijing Techtronic sing dadi salah sawijining produsen lan pemasok Kantong Retort terkemuka ing china.Produk kita duwe merek dhewe lan duwe sertifikasi CE lan FDA. Yen sampeyan pengin entuk produk rega murah kanthi paling anyar, lingkungan, sampeyan bisa borong lan akeh. Produk kita ora mung nyedhiyakake sampel gratis, nanging uga nyedhiyakake dhaptar rega lan kuotasi. Yen aku pengin grosir, apa rega sing bakal diwenehake? Yen jumlah grosir gedhe, kita bisa nyedhiyani sampeyan karo rega murah. Produk adol paling anyar duwe kualitas dhuwur lan populer karo wong sing pengin entuk komoditas sing maju lan fashion. kita uga duwe produk saham sing disesuaikan lan apik. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku produk murah saka kita. Welcome kanca lan pelanggan saka ngarep lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik kita lan kerjo bareng karo kita, pangarep-arep kita bisa njaluk pindho-menang.