Ngarep > Produk > Kemasan Fleksibel > Stand Up Pouch

Stand Up Pouch Produsen

Foshan RJ Techtronic Packaging Co., Ltd, produsen terkemuka ing Canton of China sing nyedhiyakake kabeh jinis Stand Up Pouch sing berkualitas tinggi. Pabrik kita duwe 4 jalur produksi lengkap kanggo nggawe Stand Up Pouch akeh, sing bisa digunakake kanggo ngemas kopi, panganan cemilan, minuman, permen, perlengkapan reresik rumah tangga, panganan beku, produk saben dina, produk kimia lan liya-liyane. Kita bisa nindakake printing digital lan printing gravure kanggo Discount Stand Up Pouch, MOQ punika 1000pcs, Stand Up Pouch ing Simpenan, conto free kasedhiya.

Stand Up Pouch kita diekspor menyang luwih saka 20 negara, kalebu Amerika Serikat, Kanada, Inggris, Jerman, Walanda, Kanada, Jepang, Korea Selatan, Timur Tengah, Rwanda lan liya-liyane. Kita dipercaya dening pelanggan kanggo kualitas dhuwur, rega cukup, teknologi canggih lan layanan banget. Lan kita nganggep iki minangka tenaga pendorong kanggo nerusake produksi produk kemasan plastik lan bahan kemasan. Kita duwe pengalaman sugih 14 taun nyedhiyakake solusi kemasan profesional. Welcome kanggo ngirim pitakonan kanggo Customized Stand Up Pouch saka kita.

Stand Up Pouch digawe ing china, kabeh Stand Up Pouch duwe merek dhewe lan duwe sertifikasi BRC lan ISO. Yen sampeyan pengin njaluk produk rega murah karo Newest, please aran gratis kanggo hubungi kita. Kita ora mung nyedhiyakake sampel gratis, nanging uga nyedhiyakake dhaptar rega sing apik. Kita uga duwe produk saham sing disesuaikan lan apik. Mangga aja ragu-ragu ngirim pitakon.


View as  
 
Ngadeg Kantong Kanggo Wiji

Ngadeg Kantong Kanggo Wiji

RJ Pack wis ana ing industri kemasan luwih saka 13 taun, lan kita duwe telung jalur produksi khusus kanggo kemasan panganan. Kantong Stand Up Grosir sing tepat kanggo wiji kanthi penghalang bisa nggawe kabeh prabédan ing sukses adol wiji menyang pasar massal ing lapangan sing kompetitif. Katon nerusake kanggo nggawe bisnis long-term karo sampeyan

Maca liyaneKirim Enquiry
Kantong Kopi Ngadeg Kanthi Katup

Kantong Kopi Ngadeg Kanthi Katup

RJ Pack minangka pemasok profesional Stand Up Coffee Pouch ing China. Stand Up Coffee Pouch With Valve digunakake kanggo kemasan kopi panggang lan kopi sing digiling. Nalika biji kopi dipanggang, cenderung ngeculake gas karbon dioksida luwih saka pitung dina. Ing kasus iki, tutup degassing siji-cara dipasang ing paket kopi supaya gas bisa lolos. Karbon dioksida sing berlebihan bisa nyebabake tas kopi sampeyan pecah, nyedhiyakake kopi menyang oksigen, kelembapan, bau lan sinar ultraviolet sing mbebayani.

Maca liyaneKirim Enquiry
Rice Paper Stand Up Kantong

Rice Paper Stand Up Kantong

RJ PACK minangka produsen lan pemasok Stand Up Pouch skala gedhe ing China. Kita wis spesialis ing Stand Up Kantong kanggo akèh taun. Rice Paper Stand Up Pouch duwe lapisan kertas beras ing njaba, lan lapisan njero panganan. Padha seneng katon saka kertas beras, nanging kekiatan kantong multi-lapisan standar RJ Pack. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Maca liyaneKirim Enquiry
Ngadeg Kantong Kanggo Woh-wohan

Ngadeg Kantong Kanggo Woh-wohan

Pengalaman 14 taun sing sugih nyedhiyakake kantong kemasan ing China, RJ PACK bisa nyedhiyakake akeh Kantong Stand Up Kanggo Woh-wohan. Kita duwe telung jalur produksi kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. Muga-muga bisa dadi mitra jangka panjang kanggo nyedhiyakake Kantong Stand Up Kanggo Woh-wohan ing China.

Maca liyaneKirim Enquiry
Stand Up Kantong Kanggo Cemilan

Stand Up Kantong Kanggo Cemilan

RJ PACK wis spesialisasi ing kantong kemasan luwih saka 13 taun, bisa nyedhiyakake Kantong Stand Up akeh kanggo Cemilan. Kantong Ngadeg Kanggo Snacks minangka salah sawijining kemasan sing paling cepet berkembang ing kemasan fleksibel. Alasan sing apik: Jinis paket sing narik perhatian iki dadi hit karo konsumen lan produsen. Sugeng rawuh kanggo tuku Stand Up Pouch For Snacks saka kita.

Maca liyaneKirim Enquiry
Ngadeg Kantong Kanggo Glepung

Ngadeg Kantong Kanggo Glepung

RJ PACK minangka panyedhiya utama ing EU lan AS ngasilake Kantong Ngadeg Kanggo Tepung sajrone 4 taun. Stand Up Pouch For Flour, iku kemasan glepung sing cocog. Digawe kanthi laminating bebarengan pirang-pirang lapisan film penghalang sing dirancang kanthi ilmiah, wangun kemasan iki kuat, awet lan tahan tusukan. Sugeng tuku diskon Stand Up Pouches For Flour saka pabrik, kita bisa nyedhiyakake layanan khusus kanggo kabeh pelanggan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Tuku Stand Up Pouch saka pabrik Rijing Techtronic sing dadi salah sawijining produsen lan pemasok Stand Up Pouch terkemuka ing china.Produk kita duwe merek dhewe lan duwe sertifikasi CE lan FDA. Yen sampeyan pengin entuk produk rega murah kanthi paling anyar, lingkungan, sampeyan bisa borong lan akeh. Produk kita ora mung nyedhiyakake sampel gratis, nanging uga nyedhiyakake dhaptar rega lan kuotasi. Yen aku pengin grosir, apa rega sing bakal diwenehake? Yen jumlah grosir gedhe, kita bisa nyedhiyani sampeyan karo rega murah. Produk adol paling anyar duwe kualitas dhuwur lan populer karo wong sing pengin entuk komoditas sing maju lan fashion. kita uga duwe produk saham sing disesuaikan lan apik. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku produk murah saka kita. Welcome kanca lan pelanggan saka ngarep lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik kita lan kerjo bareng karo kita, pangarep-arep kita bisa njaluk pindho-menang.