Ngarep > Produk > Kemasan sing lestari

Kemasan sing lestari Produsen

Foshan Rijing Technology Packaging Materials Co., Ltd. didegake ing taun 2003. Kita wis setya nggawe tas khusus sajrone 18 taun. Kita minangka pabrikan lan pemasok khusus kanggo nggawe Kemasan Sustainable. Kita nggawe departemen riset lan pangembangan ing 2013 lan duwe laboratorium dhewe. Kanggo nanggepi perlindungan lingkungan, kita minangka pangembang lan pabrikan paling awal saka kemasan sing bisa didaur ulang lan kompos ing China, lan wis entuk sertifikat sing bisa didaur ulang lan kompos kanthi internasional. 90% produk kita diekspor menyang kabeh ndonya, kalebu Amerika Serikat, Eropa lan Australia. Kita uga wis entuk sertifikat BRC, sertifikat ISO, lan sertifikat kompos.

Perusahaan kita setya kanggo Kemasan Sustainable kanggo kemasan kopi, panganan cemilan, panganan beku, produk saben dina, produk kimia, lan liya-liyane. etc. Luwih saka telung puluh struktur materi beda digunakake kanggo tujuan packaging beda. Tanduran iki nduweni area luwih saka 30.000 meter persegi lan dirancang lan dibangun miturut standar pabrik internasional kanggo entuk lingkungan sing resik, sehat lan aman. Kapasitas produksi taunan ngluwihi 3.000 ton, kanthi luwih saka 150 karyawan.

Kemasan Sustainable kita diprodhuksi kanthi ukuran, warna lan wujud sing unik kanggo nyukupi kabutuhan unik produk sampeyan. Sawise dodolan, kita bakal terus nglacak umpan balik kualitas. Tas Gusset nduweni fastness segel panas saka muncung, resistensi tekanan, resistensi gulung, ora gampang pecah, lan ora bocor. Bisa digunakake tinimbang botol. Tas Gusset kanthi spout nduweni desain unik sing bisa nyegah bledosan kanthi efektif. Proses pencetakan anyar nyorot desain pola lan efek merek dagang. Merek dagang utawa pola khusus bisa dirancang kanggo menehi efek anti-pemalsuan sing apik. Liyane bisa nyorot produk ing pisanan, kanthi efek rak sing khas.
View as  
 
Tuku Kemasan sing lestari saka pabrik Rijing Techtronic sing dadi salah sawijining produsen lan pemasok Kemasan sing lestari terkemuka ing china.Produk kita duwe merek dhewe lan duwe sertifikasi CE lan FDA. Yen sampeyan pengin entuk produk rega murah kanthi paling anyar, lingkungan, sampeyan bisa borong lan akeh. Produk kita ora mung nyedhiyakake sampel gratis, nanging uga nyedhiyakake dhaptar rega lan kuotasi. Yen aku pengin grosir, apa rega sing bakal diwenehake? Yen jumlah grosir gedhe, kita bisa nyedhiyani sampeyan karo rega murah. Produk adol paling anyar duwe kualitas dhuwur lan populer karo wong sing pengin entuk komoditas sing maju lan fashion. kita uga duwe produk saham sing disesuaikan lan apik. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku produk murah saka kita. Welcome kanca lan pelanggan saka ngarep lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik kita lan kerjo bareng karo kita, pangarep-arep kita bisa njaluk pindho-menang.