Ngarep > Produk > Kemasan Fleksibel > Kantong vakum

Kantong vakum Produsen

Foshan Rijing Technology Packaging Materials Co., Ltd. didegake ing taun 2003. Kita wis setya nggawe saham lan ngatur tas sajrone 18 taun. Produk utama kalebu film gulung, tas ngisor sing rata, Kantong Vakum, tas gusset, kantong retort, tas vakum, lan liya-liyane, luwih saka telung puluh struktur materi sing beda kanggo tujuan pengepakan sing beda. RJ Techtronic dilengkapi telung mesin cetak, telung mesin laminating lan 15 mesin nggawe kantong. Sampel gratis Kantong Vakum kasedhiya. Perusahaan kita duwe komitmen kanggo macem-macem kemasan kayata Kantong Vakum kanggo ngemas kopi, panganan cemilan, panganan beku, produk saben dina, produk kimia, lan liya-liyane. Kita nggawe departemen riset lan pangembangan ing taun 2013 lan duwe laboratorium dhewe.

Kantong vakum minangka salah sawijining cara sing paling efisien kanggo ngreksa panganan. Digawe nganggo bahan PE laminated Nylon sing prasaja utawa Nylon nganggo kantong warata bahan ekstrusi PE, disegel ing telung sisih lan ninggalake sisih siji mbukak. Kantong vakum minangka cara kemasan sing mbusak hawa saka paket sadurunge disegel. Kantong vakum bisa nganggo utawa tanpa nyetak. RJ Pack wis ngasilake kantong vakum sajrone rolas taun. Tas vakum sing tepat kanggo produk sing dibungkus penting kanggo njamin umur lan panyimpenan. Kita nawakake Kantong Vakum sing beda kanggo pangsit beku, daging, perusahaan produk iwak kanggo nyukupi panjaluk gedhe ing kemasan panganan.
 
Pabrik kita kalebu area luwih saka 30.000 meter persegi lan dirancang lan dibangun miturut standar pabrik internasional kanggo entuk lingkungan sing resik, sehat lan aman. Kapasitas produksi taunan ngluwihi 3.000 ton, kanthi luwih saka 150 karyawan. Bahan mentah kita tekan standar FDA lan EU. Kita uga wis entuk sertifikat BRC, ISO lan Smeta. Kita entuk laporan SGS kanggo Kantong Vakum. 90% produk kita diekspor menyang kabeh ndonya, kalebu Amerika Serikat, Eropa lan Australia lan sapiturute Kualitas sing paling penting, kita duwe pengawasan patroli sajrone produksi lan inspeksi lengkap nalika produksi rampung.

View as  
 
<1>
Tuku Kantong vakum saka pabrik Rijing Techtronic sing dadi salah sawijining produsen lan pemasok Kantong vakum terkemuka ing china.Produk kita duwe merek dhewe lan duwe sertifikasi CE lan FDA. Yen sampeyan pengin entuk produk rega murah kanthi paling anyar, lingkungan, sampeyan bisa borong lan akeh. Produk kita ora mung nyedhiyakake sampel gratis, nanging uga nyedhiyakake dhaptar rega lan kuotasi. Yen aku pengin grosir, apa rega sing bakal diwenehake? Yen jumlah grosir gedhe, kita bisa nyedhiyani sampeyan karo rega murah. Produk adol paling anyar duwe kualitas dhuwur lan populer karo wong sing pengin entuk komoditas sing maju lan fashion. kita uga duwe produk saham sing disesuaikan lan apik. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku produk murah saka kita. Welcome kanca lan pelanggan saka ngarep lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik kita lan kerjo bareng karo kita, pangarep-arep kita bisa njaluk pindho-menang.